Tasker / Punge

Tasker / Punge

Det siges at en kvinde aldrig kan få for mange tasker, og den helt rigtige taske kan være prikken over i'et og være med til at give det helt perfekte look.  

Din taske er din tro følgesvend, og derfor er det vigtigt at finde den helt perfekte taske, som passer til dit behov og din livsstil. En taske skal være alsidig, så den kan matche flere forskellige looks. Tasken er et personligt item, som signalerer hvilken type du er. Uanset hvad du er til, så har vi et udvalg af lækre tasker der passer lige til dit behov, hvad enten det er en håndtaske, skuldertaske eller cross-over. Punge er ikke bare en beholder til dine penge, men det er også en del af dit outfit og din stil.

Vi er vilde med Markbergs enkle stilfulde og tidsløse designs, som gør at deres tasker og punge kan bæres af både den unge pige og den modne kvinde.

OM CULLI.dk

Culli.dk har hovedsæde i hjertet af Silkeborg, hvor vi har haft til huse siden 2003, så det med kundekontakt er ikke noget nyt for os.

Vi vil bestræbe os på at få lagt varene ind på webshoppen med det samme de kommer hjem i vores fysiske butik, så du altid kan se de nyeste varer hos os.

Vi håber at kunne give dig en unik shopping oplevelse.

kundeservice

Hvis du har brug for hjælp på nogen måde, så tøv ikke - vi er her for at hjælpe dig.

Du er velkommen til at skrive en mail: info@culli.dk

Ring til butikken på tlf. 86825054 mellem 10.00 - 17.30 i hverdagene samt lørdag fra 10-15.

Send SMS til 2174 8675 mellem kl. 9.00 - 21.00 alle hverdage.

Culli     Vestergade 14     8600 Silkeborg     +45 86 82 50 54     info@culli.dk
0