Markberg

Markberg

Markberg repræsenterer enkelhed af ren skandinavisk design blandet med unikke detaljer. Funktionalitet samt håndlavede detaljer er centrale elementer i deres design. Markbergs produkter er fremstillet af ægte læder, som ofte er vasket og har fået forskellige behandlinger for at tilføje en blød vintage følelse.

Alle Markbergs produkter har et moderne look samt gennemtænkte funktionelle detaljer. Du kan blive forelsket i designet på en taske, men funktionaliteten vil afgøre, om du elsker den for livet. Markberg går aldrig på kompromis - det er simpelthen ikke deres natur.

Markberg designer to kollektioner om året .

Vi har handlet med Markberg siden december 2015, så det er helt ny for os, men vi er allerede forelsket i deres stilrene cool design og lækre kvaliteter.

OM CULLI.dk

Culli.dk har hovedsæde i hjertet af Silkeborg, hvor vi har haft til huse siden 2003, så det med kundekontakt er ikke noget nyt for os.

Vi vil bestræbe os på at få lagt varene ind på webshoppen med det samme de kommer hjem i vores fysiske butik, så du altid kan se de nyeste varer hos os.

Vi håber at kunne give dig en unik shopping oplevelse.

kundeservice

Hvis du har brug for hjælp på nogen måde, så tøv ikke - vi er her for dig.
På en af følgende måder.

Du er velkommen til at skrive en mail: info@culli.dk

Ring til butikken på tlf. 86825054 mellem 10.00 - 17.30 i hverdagene samt lørdag fra 10-15.

Send SMS til 2174 8675 mellem kl. 9.00 - 21.00 alle hverdage.

Culli     Vestergade 14     8600 Silkeborg     +45 86 82 50 54     info@culli.dk
0