Fragt og leveringLEVERING.


Vi sender alle pakker som pakkepost. Det giver mulighed for at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer.
Ligger du din ordre  inden kl. 14.00, vil vi bestræbe os på at få den sendt afsted samme dag.
Levering med Post Danmark er ca 1-3 hverdage.


FRAGT.


Vi tilbyder flere måder at levere din pakke på. Hvis din ordre er på mere end 500 kr., og du er medlem af vores kundeklub tilbyder vi FRAGTFRI LEVERING. Her vil pakken blive sendt med Post Danmark uden omdeling til nærmeste pakkeboks eller postbutik.


POST DANMARK UDEN OMDELING - Du vælger selv et leveringssted, og pakken sendes til nærmeste pakkeboks eller postbutik. Hvis din ordre er mindre end 500 kr., vil der blive vedlagt et gebyr på 49 kr.


POST DANMARK ERHVERV MED OMDELING - Pakken leveres til din arbejdsplads. Hvis du vælger denne metode vil der blive vedlagt et gebyr på 49 kr.


POST DANMARK PRIVAT MED OMDELING - Pakken vil blive sendt til din private adresse. Hvis du vælger denne metode vil der blive vedlagt et gebyr på 49 kr. Husk når du vælger denne forsendelse, at der skal være nogen hjemme til at modtage pakken i tidsrummet 8-16.


LEVERING SAMME DAG - Arbejder eller bor du i Silkeborg midtby og kan du ikke nå at shoppe i din travle hverdag, så vil vi meget gerne levere det til dig personligt - vi leverer indtil kl. 18 i hverdagene.

Læg din ordre på Culli.dk inden kl. 14 og få dine varer leveret i tidsrummet kl. 13-18 samme dag.

Prisen for samme-dag levering er 50 kr., da det betragtes, som en ekstra service, der kan tilkøbes. Muligheden for udbringning gælder kun i hverdagene.


AFHENTNING AF ORDRE I VORES BUTIK


Ønsker du selv at afhente din ordre, og derved spare fragten, er du meget velkommen til at besøge os. I de tilfælde du vælger afhent i butik - vil din ordre være klar til afhentning 1 time efter ordreafgivelse i butikkens åbningstid.


                                                                Culli

                                                      Vestergade 14
                                                      8600 Silkeborg
                                                      (+45)86825054
                                           
                                                       Info@Culli.dkÅBNINGSTIDER.

Mandag - Torsdag 10-17.30

Fredag - 10-18

Lørdag - 10-15GRATIS OMBYTNING.


I tilfælde af at du får brug for at bytte én eller flere varer, skal du blot udfylde returformulareren med al den nødvendige information. Send varen retur til os, ved at gøre brug af den fragtlabel, som er er vedlagt. Derefter sender vi den nye ønskede vare til dig - FRAGTFRIT.


RETURNERING AF VARER.


Hvis du ønsker at sende dit køb retur uden ombytning, skal du blot udfylde den vedlagte returformular og anvende den vedlagte fragtseddel inden 14 dage. Der vil blive trukket 50,- fra din ordre for fragt, ved udbetaling af returbeløb.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen, indtil varen er leveret hos os.


RETURSEDDEL.


Kan også downloades HER...

Tilknyttet fil: File iconReturseddel (48 kB)


OM CULLI.dk

Culli.dk har hovedsæde i hjertet af Silkeborg, hvor vi har haft til huse siden 2003, så det med kundekontakt er ikke noget nyt for os.

Vi vil bestræbe os på at få lagt varene ind på webshoppen med det samme de kommer hjem i vores fysiske butik, så du altid kan se de nyeste varer hos os.

Vi håber at kunne give dig en unik shopping oplevelse.

kundeservice

Hvis du har brug for hjælp på nogen måde, så tøv ikke - vi er her for dig.
På en af følgende måder.

Du er velkommen til at skrive en mail: info@culli.dk

Ring til butikken på tlf. 86825054 mellem 10.00 - 17.30 i hverdagene samt lørdag fra 10-15.

Send SMS til 2174 8675 mellem kl. 9.00 - 21.00 alle hverdage.

Culli     Vestergade 14     8600 Silkeborg     +45 86 82 50 54     info@culli.dk
0